EnviroMonitor IP Gateway, Wi-Fi/ Ethernet (6805EU)

  • 11 145 kr

Ett EnviroMonitor-system inkluderar en gateway och ett antal noder, var och en med upp till fyra sensorer som bildar ett avancerat mesh-nätverk

Artikelnummer: 6805EU
Leverantör: Davis Instruments
Dela

EnviroMonitor är en revolution inom jordbruket: den samlar in intelligens genom att mäta, övervaka och hantera kritiska fältdata relaterade till klimat, bevattning och växtodling. Lägg till nästan vilken sensor du väljer för att passa dina behov och mikroklimat.

Ett EnviroMonitor-system inkluderar en gateway och ett antal noder, var och en med upp till fyra sensorer som bildar ett avancerat mesh-nätverk som arbetar på 868 MHz. Noderna överför sensordata till antingen gatewayen eller en annan nod. IP-gatewayen skickar sedan data säkert via Wi-Fi (eller valfri Ethernet)-anslutning till ditt konto på WeatherLink.com.

Varje gateway kan ta emot från 20 eller fler noder. Ytterligare gateways kan läggas till ditt konto för att ta emot data från en annan uppsättning noder. En Davis trådlös eller kabelansluten givarenhet kan också anslutas till IP-gatewayen.

Kräver en årlig serviceplan och en engångsavgift för hårdvaruaktivering.

Att bygga ett EnviroMonitor-system är enkelt:

  • Lägg till en eller flera EnviroMonitor-noder
  • Välj en trådlös eller kabelansluten givarenhet
  • Välj ytterligare sensorer för att bygga ditt anpassade sensornätverk för att övervaka, mäta och hantera fältdata som är viktiga för dig.

Inte tillräckligt med Wi-Fi eller Ethernet-täckning? Kolla in EnviroMonitor Gateway.