Temperatursensor LoRaWAN utomhus (för jord/vatten)

  • 1 145 kr

En LoRaWAN temperatursensor designad speciellt för IoT-lösningar. Lämplig för mätning av temperatur i jord och vatten.

Artikelnummer: DG-D20S-LB
Leverantör: Dragino
Dela

Dragino D20S-LB är en innovativ LoRaWAN temperatursensor designad speciellt för IoT-lösningar. Det gör att temperaturdata kan samlas in och överföras till en IoT-plattform via LoRaWAN-nätverket. 

Tack vare den trådlösa LoRa-tekniken som används i D20S-LB kan enheten skicka data över långa avstånd med låga datahastigheter. Denna teknik ger tillförlitlig spridningskommunikation och hög brusimmunitet samtidigt som energiförbrukningen hålls till ett minimum. 

En speciell egenskap hos D20S-LB är stöd för temperaturlarmfunktionen. Användare har möjlighet att ställa in individuella temperaturlarm för att få omedelbara meddelanden när temperaturen överstiger en viss tröskel. Detta gör att potentiella problem kan upptäckas tidigt och lämpliga åtgärder vidtas. 

Förutom temperaturlarmfunktionen har D20S-LB även en dataloggningsfunktion. Som ett resultat kan den sömlöst integreras med olika IoT-plattformar och system för att effektivt utnyttja insamlade temperaturdata och utföra ytterligare analys. 

Dragino D20S-LB LoRaWAN temperatursensor är den idealiska lösningen för företag och organisationer som behöver pålitlig temperaturövervakning i sina IoT-applikationer. Med sin avancerade LoRa trådlösa teknologi, temperaturlarm och dataloggningsförmåga ger den ett effektivt och kostnadseffektivt sätt att fånga och övervaka temperatur.

Kommunikation

Frekvens
EU868
Anslutningstyp
LoRaWAN
Strömförsörjning

Typ av strömförsörjning
Batteri
Batteri
Li/SoCI2 8500 mh
LIvslängd batteriupp till 10 år
Givare

Mätnoggranhet
±0.5°C
Temperaturomfång
-55°C ~ 125°C
Kabellängd2 m
Certifieringar

IP-klass
IP66