Milesight EM500-CO2 Koldioxidsensor (4-in-1) IP67

  • 3 295 kr

Milesight EM500-CO2 är en LoRaWAN enhet med fyra olika sensorer som övervakar luften utomhus, i växthus eller inom industri.

Artikelnummer: EM500-CO2-868M
Dela

Milesight EM500-CO2 är en LoRaWAN enhet med fyra olika sensorer som övervakar luften utomhus, i växthus eller inom industri.

EM500-CO2 är i grund och botten en koldioxidsensor för industri, växthus, fläktsystem m.m. men den mäter dessutom temperatur, lufttryck samt luftfuktighet.

EM500är framtagen för industriella applikationer med mycket höga krav på driftsäkerhet och noggrannhet.

EM500-serien är helt vattentät (IP67) och gjord för placering utomhus i temperaturer -30 till +70 grader. Koldioxidsensorn är IP65-klassad (kan spolas med vatten men inte dränkas under vatten) Så enheten klarar utan problem normalt utomhusklimat även under svåra förhållanden.

Enheten är superenkel att installera och underhålla eftersom den levereras med ett mycket stort (19.000 mAh) Li-SOCL batterier som klara 10 år (vid 10 minuters intervall).

Den har ett multifunktionsfäste som går att skruva fast, fästa runt ett rör eller fästa på DIN-skena.

Anslutningen till Milesight LoRaWAN gateway och IoT Cloud sköts helt automatisk bara genom att skanna streckkoden med mobilappen (Milesight IoT Cloud) eller manuell knappa in serienumret i webportalen.

Enheten kommer förkonfigurera (Plug-n-play) för att bara anslutas till Milesight LoRaWAN gateway / Milesight IoT Cloud via serienumret på en streckkod. Men enheten kan konfigureras via en mobilapp bara genom att lägga mobilen mot enheten (NFC) eller via en PC och en USB-C kabel. Vill man ändra inställningarna eller konfigurera enheten att passa andra LoRaWAN gateway eller Cloud system så görs det enkelt via appen i mobilen (NFC) eller en PC (USB).