Milesight EM500-UDL IP67 ultraljudssmätare 0,5-10 m

  • 6 795 kr

Milesight EM500-UDL är en LoRaWAN enhet som mäter avstånd med ultraljud. Denna modell klarar 0,5 till 10 meter.

Artikelnummer: EM500-UDL-868M-W100
Dela

Milesight EM500-UDL är en LoRaWAN enhet som mäter avstånd med ultraljud. Denna modell klarar 0,5 till 10 meter.

EM500-UDL lämpar dig bl.a. för mätning av nivåer i vätskor eller material. En specialmodell för mätning av snö finns att beställa. På grund av att mätningen sker med ultraljud så kan man mäta alla typer av vätskor eller material. EM500-UDL kan även mäta andra typer av avstånd efter behov.

Vanliga användningsområden är vätskor i cisterner, brunnar. Men också utomhusmätningar av vattennivå dammar, floder, åar, kulvertar. Men kan också användas för fasta material såsom spannmål.

EM500är framtagen för industriella applikationer med mycket höga krav på driftsäkerhet och noggrannhet.

Enheten har möjlighet att konfigureras för triggernivåer som omedelbart skickar mätdata utanför intervallen.

EM500-serien är helt vattentät (IP67) och gjord för placering utomhus i temperaturer -30 till +70 grader. EM500-UDL-eheten är IP67-klassad (vattentät).

Enheten är superenkel att installera och underhålla eftersom den levereras med ett mycket stort (19.000 mAh) Li-SOCL batterier som klara 10 år (vid 10 minuters intervall).

Den har ett multifunktionsfäste som går att skruva fast, fästa runt ett rör eller fästa på DIN-skena.

Anslutningen till Milesight LoRaWAN gateway och IoT Cloud sköts helt automatisk bara genom att skanna streckkoden med mobilappen (Milesight IoT Cloud) eller manuell knappa in serienumret i webportalen.

Enheten kommer förkonfigurera (Plug-n-play) för att bara anslutas till Milesight LoRaWAN gateway / Milesight IoT Cloud via serienumret på en streckkod. Men enheten kan konfigureras via en mobilapp bara genom att lägga mobilen mot enheten (NFC) eller via en PC och en USB-C kabel. Vill man ändra inställningarna eller konfigurera enheten att passa andra LoRaWAN gateway eller Cloud system så görs det enkelt via appen i mobilen (NFC) eller en PC (USB).