Milesight UG67 LoRaWAN Outdoor Gateway

  • 8 390 kr

Milesight UG67 - en industriell LoRaWAN Gateway med WiFi och Ethernet. För användning både inom- och utomhus (IP67).

Artikelnummer: UG67-868M
Leverantör: Milesight
Dela

Milesight UG67 - en industriell LoRaWAN Gateway med WiFi och Ethernet. För användning både inom- och utomhus (IP67).

UG67 är en viktig del i ett omfattande ekosystem av sensorer, gateways och molntjänster.

Komplett med Cloud portal

Milesight´s system gör det extremt enkelt att bygga ett eget LoRa-nät utan specialkompetens.

Allt du behöver göra för att komma i gång är att: skapa ett Cloud-konto, välja internetanslutning till UG67 (WIFI eller Ethernet) och mata in serienummer på dina LoRa-enheter portalen. Sedan är det bara att konfigurera portalen utifrån era önskemål.

Milesight IoT Cloud portal är gratis för upp till 10 enheter (noder och gateways). Den kan sedan enkelt uppgraderas i takt med att ert nätverk växer och fler funktioner efterfrågas.

IoT Cloud hostas på servrar i Tyskland för kunder i Europa.

Varje LoRaWAN-enhet kan sedan ha många olika sensorer och funktioner. En rumsenhet kan till exempel övervaka temperatur, koldioxid, ljusstyrka, luftfuktighet och mängden organiska föreningar (TVOC, skadliga ämnen i luften).

Denna modell kan hantera upp till 2000 noder och är utrustad med två löstagbar antenn som går att justera för bästa LoRa-täckning. Räckvidden är ca 15 km i öppen terräng och ca 2 km i stadsmiljö (beroende på placering).

UG67 Gateway ger LoRa-täckning utomhus eller i en fastighet samtidigt. Fler gateways kan läggas till i portalen för att expandera täckningsområde efter behov.

Flexibel internetanslutningen med WiFi och Ethernet gör att man enkelt kan komma i gång även om nätverk saknas på platsen.

Detta är lösningen oavsett om du vill övervaka luftmiljön i lokalerna, mängden sopor i soptunnan, vattennivån i tanken eller styra belysning och andra funktioner. Genom Milesight IoT Cloud kan man dessutom styra LoRa-enheter baserade på olika mätvärden. Exempelvis mäta fuktighet i jorden för att sedan styra bevattningsautomatik.

Komplettera bara med valfria LoRa-enheter och kombinera ditt eget system.

UG67 har en inbyggd Super Capacitor som vid strömavbrott driver enheten under 1 minut. Detta räcker för att kunna larma portalen om avbrottet.

Man kan även kombinera LoRaWAN med data från befintliga SCADA/ModBus-system. Detta gör att lokala anläggningar enkelt kan anslutas till yttervärlden.

Alla Milesight LoRa-enheter kan kopplas till befintliga system från andra leverantörer.

UG67 har ett avancerat Semtech SX1302 LoRa-chip med stöd för deras senaste Packet Forwarder och har egen inbygg server. Kompatibel med AWS IoT Core, The Things Network, ChirpStack, LORIOT, Everynet och många fler.

Vill man automatisera direkt så finns både Node-RED och Python integrerat.

UG67 är IP67-klassad (vattentät) med en arbetstemperatur mellan -40°C och +70°C.

Den levereras med strömadapter men kan också drivas via PoE för en flexibel placering.