Här hittar du alla väderstationer från Davis

Davis väderstationer finns i fyra huvudgrupper:

Davis Vantage Pro2 trådlös version
Givarenheten sänder trådlöst till mottagaren. Avsedd i första hand för företag, jordbruk och andra professionella användare. Fler typer av givare t ex temperatur, bladfuktighet, jordtemperatur och jordfuktighet kan anslutas. Kan kompletteras med anslutning till dator/internet.

Davis Vantage Pro2 kablad version
Givarenheten är ansluten med kabel till mottagaren och kabeln kan vara upp till 300 m. Kan inte utökas med fler typer av givare förutom UV och solstrålning. Kan kompletteras med anslutning till dator/internet.

Vantage Connect
En helt ny version där väderstationen blir mobil. Givarna kan vara kabelanslutna eller trådlösa och sänder till mottagarenheten. Vantage Connect innehåller batteri, solcell och ett mobilmodem. Genom att komplettera med ett abonnemang kan data laddas upp till Internet var 5:e, 15:e eller 60:e minut. Utmärkt för mobila tillämpningar som t ex jordbruk, vindmätning, övervakning m.m. där fast uppkoppling och/eller elström inte finns tillgänglig.

Davis Vantage Vue
En trådlös väderstation i första hand avsedd för hemmabruk och den intresserade privatpersonen. Givarenheten sänder trådlöst till mottagaren som kan kompletteras med anslutning till dator/internet.

De populäraste väderstationerna

Alla produkter